Intra in contul tau
Marci produse

»  Utilaje »  Semanatoare

SEMANATOARE DE MANA SMK-4

SEMANATOARE DE MANA SMK-4

Marca: GARMACH

 

 

Pret cu TVA: 408.21 Lei / BUC

Comanda acest produs

SEMANATOARE DE MANA SMK-4

Semănătoare de mână pentru culturi mici de semințe SMK-4

Semănătoarea SMK-4 este utilizată pentru însămânțarea simultană a culturilor legumicole cu semințe mici în sere și în sol deschis în 4 rânduri.

 
Date tehnice

Semănatul este un proiect construit în modul. Numărul de rânduri operate simultan este 4. Lățimea semănătorului este de 360 ​​mm.
Proiecta

Semănătoarea este formată din 4 cutii de însămânțare cu cutii de semănătoare SMK-1, așezate pe axul general. Centurile de însămânțare ale semănătoarelor SMK-1 și SMK-4 au același design și scopuri, dar nu sunt interschimbabile datorită unor spații diferite între prăjituri pentru semințe. Fiecare dispozitiv de însămânțare are un singur butuc de însămânțare pentru semințe de ridichi, morcov, patrunjel și este fixat la tragerea laterală a semințelor. Spațiile dintre dispozitive sunt egale cu 60 mm. De asemenea, puteți achiziționa un hub pentru alte culturi sau hub pentru semințe calibrate de hibrizi. Pentru a garanta fiabilitatea muncii semănătoarelor și precizia semănării, semănătoarea este prevăzută cu un limitator de perie și un ejector de sămânță flip-out.
Principiul funcției
Semănatul are principii identice cu cele ale semănătoarelor SMK-1. Pentru reglarea uniformității semănatului este necesară ajustarea precisă a fiecărui dispozitiv de însămânțare.
 
 
 
Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
Newsletter

Contact
E:office@rad-agriexpert.ro
T:
+40 (787) 693 069
Website detinut de Rad Agriexpert S.R.L., CIF: RO8861235, Reg.Com: J21/353/1996